SEIKKAILUVIDEONI 

Tervetuloa katsomaan iloisia videoitani! 
Olisi kiva tulla käymään tonttuystävällisessä paikassa, joka on sinulle tärkeä. Ota minuun yhteyttä!

Eräänä joulukuisena päivänä osuin Muuramen kuntaan. Kuulin, että siellä vietetään satavuotisjuhlia! Juhlamieli korkealla, mutta nälkäisenä tonttuna askeleeni sekoitti muhevan ruuan tuoksu. Se tuli ravintolasta nimeltä Anoppila. Siellä minulle lapattiin lautaselle mahtava annos muusia - ja ihan kaikkea muutakin herkullista. Söin lautaseni...

Tallustellessani eräänä viileänä päivänä läpi satavuotiaan Muuramen kunnan osuin Muuramen autotalolle. Oikeastaan minut sai hetkahtamaan hyvä ruuan tuoksu, joka lähti Anoppilan padoista. Nenä kääntyi kohti lounaspaikkaa, johon näytti olevan helppo tulla autolla - parkkipaikkoja oli nimittäin kosolti.

Joka syyskuu haluan tallustella Jyväskylään, koska siellä on todella valoisaa - ihan joka paikassa! Nimittäin Valon Kaupunki -tapahtuma on levittäytynyt ihan joka puolelle kaupunkia, ja komeasti sen ylikin.

Eräänä kauniina kesäpäivänä osuin matkallani Keuruulle. Astelin rauhallista metsäpolkua ja kuuntelin käen kukuntaa. Tuoreiden kuusenkerkkien välistä pilkottivat hulppeat hirsirakennukset ja ilmassa leijui savusaunan tuoksahdus. Pakkohan minun oli kääntyä katsomaan, mistä tuoksu tuli.

Mikä on parasta joulussa? Minusta se on joulusaunan valmistelu, lämmitys ja itse saunominen! Voisin viettää saunan lämmössä koko joulun, mutta kyllä minulle ja ystävilleni joulun muutkin herkut maistuvat: lanttu- ja perunalaatikko, porkkanalaatikko, joulukala ja tietysti kinkku.

Kun kuulin, että saunanlämmityksen maailmanmestaruudesta kisataan aivan Suomen sydämessä, kutsuin ystäväni Sädekeijun mukaan katsomaan tuota hauskalta kuulostavaa kilpailua. Paikan päälle Kylpylähotelli Peurungan rannalle olikin rakennettu monta telttaa, joiden edessä kisaajat pilkkoivat puita kiukaaseen vimmatusti. Kilpailijoita oli Suomen...