TULE MUKAAN SEIKKAILUUN

Missä lapsiperheet voivat kokea unohtumattomia elämyksiä? Kerro minulle tuosta tapahtumasta, matkailu- tai luontokohteesta, niin jaan siitä tietoa iloisella tavallani kaikille muillekin! Jos sinulla on sauna, josta olet ylpeä ja haluaisit ihka oikean saunatontun sinne vierailulle, älä epäröi: Ota tästä alta yhteyttä ihmisystäviini, jotka neuvovat minulle tien luoksesi.


OTA YHTEYTTÄ

info@santtutonttu.fi
Puhelin: 050 5813383
Hollipolku 14 b, 40950 Muurame, Finland

 Instagram  |    Facebook    |    YouTube  |   Twitter   

SANTTUTONTTU

ESIINTYVÄ SAUNATONTTU

Olen reissuja rakastava Suomen oma saunatonttu, joka kertoo iloisista kohtaamisistaan Suomessa videoiden, tarinoiden ja kauniiden kuvitusten avulla. Ensiesiintymiseni oli satavuotista synttäriään vuonna 2017 juhlineen Suomenmaamme ohjelmaan kuulunut seikkailukirja, joka kertoi matkastani läpi Keski-Suomen. 

Tuota koko perheen kirjaa sai hankittua itselleen monista paikoista, ja moni osti sen muistokseen juhlavuodesta. Kirjan kuvitukseen sai lähettää mukaan ihan oikeiden lasten kuvia- ja moni näki tuttuja valmiin kirjan sivuilla. Kirjan jälkeen olen käynyt ja esiintynytkin ihan oikeasti vaikka missä sekä omin päin niin yhdessä ystäväni Sädekeijun kuin pellenkin kanssa. Uuteen kirjaan tuleva huisi reissukin on jo tehty.

KIRJASEIKKAILU MATKAKOHTEESTASI 

Hei, nyt tiedän: tehdään omasta tapaamisestamme koko perheen kirja! Sen saa tehdä hyvä ihmisystäväni, taiteilija Pia-Maria Pohto! Hän tuntee minut hirmu hyvin, ja tekee jännittäviä tarinoita nättien kuvitusten kera. 

VIDEOSARJA

Tai sitten tehdään vierailustani video; oikein videosarja! Esittelyvideoiden teko on tosi hauskaa - ja kaiken hauskuuden näkevät sitten kaikki muutkin. Onko sinulla siellä kivaa saunaa? Siitä voidaankin tehdä ihan oma vekkuli tietopätkä perheille.

TIETOKILPAILUPELI

Mikä on helppo ja innostava tapa kertoa perheille reissupaikasta, jollainen sinullakin on tiedossasi? Peleillä - ja etenkin hauskalla tietokilpailupelillä, siinä kun yhdistyvät huvi ja hyöty. Keksitkö jo sopivia kysymyksiä? Soitathan heti seuraavaksi meille saunatonttulaan, niin laitetaan kysymyksesi hauskaan Quiz-muotoon.