SAUNAAN MUKAAN

Ilman näitä kivoja asioita kotoilu, reissailu tai saunominen ei olisi minusta yhtään niin mukavaa.

Nämä saunajutut lämmittävät löylyissäsi ja niiden jälkeen vilvoitellessasi.

Mitä luetaan yhdessä tai itsekseen kivan saunaillan jälkeen? No tietysti hyvää kotimaista seikkailukirjaa! Suomen satavuotisjuhlavuoden ohjelmaan kuulunut palkittu koko perheen kirja Santun jännittävästä matkasta halki Keski-Suomen ja päätymisestä lopulta oman uuden kodin löylyihin. 

Tarjoushinta 25€.

Osta lahjaksi Taidemetsän puodista.

Hyviin löylyihin tarvitaan tietysti kiulu ja hyvä löylykauha. Sekä pehmoinen tyyny. Tässä tonttumainen pellavainen saunatyyny pienten ja isojen niskojen tueksi muheviin löylyihin. Taattua kotimaista kestävää ja perinteistä Jokipiin Pellava-laatua.

Hinta 23€

Hanki saunatyyny Taidemetsän puodista.

Pefmoista peffoille! Pellavainen pefletti pienten ja isojen takamusten alle kunnon löylyihin. Taattua kotimaista kestävää ja perinteistä Jokipiin Pellava-laatua.

Hinta 16€

Hanki pefletti Taidemetsän puodista.

Reilun pituisessa laudeliinassa Santtu rientää ilolla saunaan, heittää löylyä ja vihtoo vekkulin näköisenä paljussa. Liina on taattua perinteikästä kotimaista Jokipiin Pellava-laatua.

Hinta: 37€

Osta iloinen koko perheen laudeliina Taidemetsän puodista.

Muista saunan ystävää kivalla saunatonttukortilla! Voit käyttää sitä niin onnittelukorttina kuin hyvän joulusaunan toivotukseenkin, sillä siinä ei ole valmista toivotustekstiä. 

Hinta 2,50€

Klikkaa korttiostoksille Taidemetsän puotiin.

Santun oman pipon neuloi rakkaudella tonttuäiti. Tämä huovutettu saunahattu on tehty aivan yhtä suurella rakkaudella ammattimaisissa käsissä Mouhijärvellä by Itu. Hattu suojaa pienten ja isojen korvat kuumuudelta, suojaa hentoja hiuksia ja antaa hyville tarinoille tilaa.

Hinta 77€ koko kuin koko.

Kipaise hakemaan hattu Taidemetsän puodista.

Lämpöisiä hetkiä näiden kivojen saunajuttujen parissa toivottaa Santtutonttu.