YRITYKSILLE

Tule mukaan tarinaan

Miten saisit parhaiten kerrottua lapsiperheille, mitä kivaa teillä on tarjota tai mitä kohteessasi voi tehdä? Liitä asiat satumaailmaan! Santtutonttu on iloinen ja utelias pikku saunatonttu, joka tekee matkaa ympäri Suomen aina jokin jännittävä suunnitelma mielessään. Tämä tomminkainen rakastaa kaikkea uutta, mihin se voi tutustua, aivan kuten lapsetkin. Iltasadusta tuttuun paikkaan on helpompi lähteä lasten kanssa oikeastikin. Vanhemmat saavat lisäksi lähettää kirjoihin lastensa kuvia, jolloin nämä voivat päästä mukaan satuun omilla kuvillaan ja nimilläänkin! Myös lemmiikkien kuvia voi lähettää. Kun kirjaa luetaan iltasaduksi, lapsi voi löytää itsensä ja jopa lemmikkinsä Santtutontun kanssa seikkailemasta. Hauskat sanaleikit ja lorut vielä lisäävät hyvää mieltä.

Metsän ja saunan taikaa

Kirjan tarina alkaa taikametsästä, josta Santtu löytää ihmeellisen vanhan opuksen. Paksu teos pursuaa selvitettäviä salaisuuksia, joiden avulla löytyy ikivanhan saunataian salaisuus. Santtu kulkee mystisissä metsissä, tapaa aivan oikeita lapsia ja oppii paljon uutta metsästä ja saunaperinteestä sekä aivan oikeista saunoista, joiden avulla salaisuus avautuu. Mitkä upeat kohteet kirjassa esitellään? Tunnetko lapset, joka esiintyvät kuvituksessa? Osallistava tarinallistettu matkaopas suomalaisiin saunoihin ja metsiin on tarkoitus julkaista e-kirjana linkkeineen sekä eri kieliversioina. Ilmoittaudu mukaan hetimiten!

Santtutontun matkailupeli

Ensin mobiili- ja sitten VR-peli! Peliprojekti on käynnistynyt ja demoversiota rakennetaan jo. Pelissä tämä lapsiperheiden oma pikku tomminkainen seikkailee virtuaalisesti suomalaisissa matkailukohteissa keräten pisteitä, joita voisi sitten oikeissakin kohteissa käyttää. Mitä sinun virtuaalisessa yrityksessäsi Santtutonttu voisi tehdä? Nopeusennätyksen? Testailla keittiössä parhaan kiisselireseptin? Ehkäpä valita polut juuri oikein, että sopivin vallusreitti löytyy? Ota pian yhteyttä, niin ideoidaan peliä heti näin lähtövaiheessa sopivaksi. Haluaisitko antaa panoksesi demoversion rakentamiseen? Haluatko kolmanneksi pilottiyritykseksi? Viisain veto on olla mukana vaikuttamassa pelinkehitykseen heti alusta lähtien! Pistähän viestien osoitteeseen info@santtutonttu.fi.

Santtutontun joulutarina

Miten olisi oman puodin hyllylle oman yrityksesi iloinen joulutarina? Kirja voisi olla sopiva ohuempana kuin kuin ensimmäinen kirja  ja muodoltaan vaikkapa neliö. Sellaiseen mahtuu vähemmän osallistujia – mikä tekee siitä täydellisen täsmäkirjan 1-3 kohteesta, tai ihan vain yksinomaan ja ainoastaan omasta yrityksestäsi! Pyydä tarjousta: info@santtutonttu.fi

Santtutonttu-näytelmä

Santtutontun, Sädekeijun ja Pelle-Akustin satuseikkailu on oikeastaan mininäytelmä, mutta ideasammion tarinareunalla on kehkeytymässä vähän pidempikin. Olehan kuulolla!

OHJELMAPALVELU

Suomen omana Saunatonttuna Santtu rakastaa hyviä löylyjä ja vihdan kahinaa. Santun löylykauhan varsi on mennyt saunomisen tuoksinassa ihan solmuun!

Tiedätkö kivan paikan, jonne tämä iloinen saunatonttu voisi tulla perheitä ilahduttamaan? Tiesitkö, että ulkomaisia matkailijoita saunatonttu riemastuttaa erityisesti! Rimpauta tai laita sähköpostia, niin tämä suomalaisen saunan iloinen lähettiläs lompsuttelee tuotapikaa paikalle.

SANTTUTONTUN SATUSEIKKAILU

Pelle-Akusti tekee vekkuleita taikatemppuja! Mutta voi ei: jossain kohtaa meni pikkuisen vinkstapunks ja pikku saunatontulle tapahtuu ihan kummia. Onneksi lapset auttavat yhdessä Sädekeijun kanssa ratkaisemaan taian arvoituksen. Lapset pääsevät lausumaan hauskoja taikaloruja ja liikkumaan heplukeplu-erikoisaskelin, tekemään lisää taikatemppuja ja tanssimaankin. Eiköhän epäonnistunut taika siitä jo raukea.

Tilaa Satuseikkailu

Seikkailun hahmot tulevat luoksesi joko kaikki kolme, Santtutonttu ja Sädekeiju kahdestaan tai sitten pelkästään Santtutonttu vilkuttelemaan ja halailemaan. Yksinään Santtutonttu on vähän ujo, mutta vierellä olevalta opastajalta voi kysellä vaikka mitä tonttumaista! Seikkailun kesto on noin 20 minuuttia, sen jälkeen hahmot juttelevat ja viihdyttävät lapsia vielä jonkin aikaa. Tilata voi myös pelkän parinkymmenen minuutin mittaisen seikkailun ilman jälkeenpäinhassuttelua.

Kysy tarjousta sinulle sopivalle seikkailulle ja päivälle:
info@santtutonttu.fi tai 050-5813383

Pelle-Akusti on ensimmäisestä kirjasta tuttu pelleilijä, joka tietää miten yleisön saa hilpeälle tuulelle. Hän voi laulaa hoilottaa ja tekee taikatemppuja. Lapset voivat vaikuttaa koko ohjelman ajan siihen, miten pelleily etenee.

Sädekeiju haluaa auttaa lapsia ratkaisemaan Santtutontun arvoituksen. Siinä auttavat hauskat lorut ja iloiset tanssileikit.

Santtutonttu on suloinen ja pehmoinen tomminkainen, Suomen oma reissuja rakastava saunatonttu, joka pitää lapsista ja tarinoista. Saa halata!

Onko Santtutontun satuseikkailu jossakin lähellä sinua lähiaikoina? Paikat päivittyvät Ajankohtaista-sivulle! Seuraathan Facebookista ja Instagramista, millaiselta nämä veikeät satuhahmot näyttävät ja missä ne vipeltävät.

KATSOJAN KOMMENTTI

Hei ja kiitoksia vierailustanne täällä Koskenpäällä! Oli oikein mukava nähdä “livenä”, myös satuhahmot suloiset. Satuseikkailu oli ehdottomasti lasten tapahtuman kohokohta! Päivällä nähdystä ja koetusta on puhuttu ja myös kirja otettiin taas esille 🙂 

Taina, Koskenpää

Lähetä viesti Santtutontulle suoraan tästä