TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Voimassa 01.09.2017 alkaen
Pia-Maria Pohto/Pia-Maria Art & Design (y-tunnus 2084631-0) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan täyttämällä tilaajan tiedot www-sivuilla. Tilausvahvistus ja laskun tiedot lähetetään tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja ne näkyvät myös tulostettavalla Tilausvahvistus-koontisivulla tilauksen jälkeen. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkosivulta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen
Voit maksaa ennakkotilisiirrolla, joka lähetetään tilausvahvistuksen hyväksymisen jälkeen sähköpostitse.

Maksutavat
Ennakkotilisiirto.

Tilaus- ja maksuvahvistus
Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilisiirtoa varten maksutiedot.

Toimitustapa ja -kulut
Postin kuljetus lähimpään postiin toimitusmaksulla 9,90 euroa per lähetys. Yli 100 euron tilaukset postikuluitta.

Toimitusaika
Kirjatilaukset toimitetaan kirjan ilmestymisen jälkeen. Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat 5-10 arkipäivää. Poikkeavat ajat ilmoitetaan tilauksen jälkeen. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan Ajankohtaista-sivulla.

Vaihto- ja palautusehdot
Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäisessä kunnossa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä kauppiaaseen.
Palautusosoite:
Pia-Maria Pohto
Pia-Maria Art & Design
PL 22
40951 Muurame

Ongelmatilanteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.