SANTUN REITTI

Tämä suloinen pikku tomminkainen kulki ensimmäisessä lastenkirjassaan hiihtäen ja kävellen pitkin Keski-Suomen kauniita maisemia. Alta näet kaikki kivat paikat, jossa Santtu kävi. Oletko itse käynyt näissä riemukkaissa kohteissa? Tomminkaisella ainakin oli hurjan jännä retki!

Kannattaa pikaisesti ehdottaa vierailupaikkoja uusiin kirjoihin. Santtu on nyt uudesta savusaunanlämmitystaidostaan ylpeä saunatonttu ja jo lähtenyt seuraavalle retkelleen. Minne se voisi vielä kipittää? Kerro ihmeessä!

Mikä paikka voisi oikeasti olla kyseessä?

1. Täällä voi tehdä vaikka mitä hauskaa: pelailla mökissä, hiihtää ja ajella lasten moottorikelkalla - kesällä patikoida, uida ja meloakin! Ravintolaan voi mennä rennosti monoissa.
Mikä tämä kiva mökkilomapaikka on?2. Täällä näkyy, että ihmiset todella rakastavat vanhoja saunoja, niin monta hienoa saunaa on kunnostettu! Täällä tuoksuu savu ja kuuluu historian havinaa.
Mikä tämä jännittävä vanhojen saunojen paikka on?


Kirjoita yhteystietosi tähän:
(Antamiasi tietoja käytetään vain tähän arvontaan, eikä käytetä suoramarkkinointiin.)
Nimi *:

Osoite:

Puhelinnumero:

Sähköposti *;

Haluan tilata Santtu-tontun uutiskirjeen ilmoittamaani sähköpostiosoitteeseen. Uutiskirje tulee muutaman kerran vuodessa. Voit milloin tahansa perua uutiskirjeen.

SANTUN EKA REISSU

Pikku tomminkaisen ensimmäinen kotikolon etsintäreitti kiemurteli näiden paikkojen kautta  uuteen lämpöiseen kotiin:

1. Juonolan tila, Konnevesi

2. Etelä-Konneveden kansallispuisto, jonne Santtu lähti laivalla Häyrylänrannasta

3. Kylpylähotelli Peurunka

4. Lomakeskus Revontuli ja Revontuli Golf, Hankasalmi

5. Pelle-Akusti, Ruuhimäki

6. Jyväskylä

HouseBoat-asuntovene

7. Hotelli Verso, Jyväskylä

8. Riihilinna Ski Lodge, Riihivuori, Muurame

9. HimosLomat, Jämsä

10. Saunakylä, Juokslahti, Jämsä

Katso kartasta alta, miten Santtu kulki!

Mukana kirjan saunatunnelmissa on myös

Saunamaakunta

MATKA JATKUU

Santtuliini opetteli löylyn hengen avustamana savusaunan lämmityksen salat. Se vietti varpaitaan lämmitellen talven ja hyvän matkaa kevättäkin saunatonttuna Jämsän saunakylän Virpiön saunassa. Varkain kuitenkin tomminkaisemme uniin hiipi jännitys ja sen alkoi vimmatusti tehdä mieli uudelle reissulle. Savusaunan tonttu pakkasikin punaisen reppunsa, sanoi heipat löylyn hengelle ja lähti matkaan.

Minkä sievän hahmosen hän uudella matkallaan tapaa ja minne jännittävällä matkallaan päätyy? Osa varsin taianomaisesta tarinasta on jo kirjailijan tiedossa, mutta osa on vielä hänellekin paljastumatta. Kerro sinä, mihin jännittävään kohteeseen haluaisit Santun matkallaan päätyvän?

Mukaan seuraavaan kirjaan siis mahtuu vielä! Ota pian yhteyttä:
info@santtutonttu.fi

 

Santun ensimmäisen reissun kartta