SATUSEIKKAILU KUTSUU

Santtutontun satuseikkailussa pääsevät lapsetkin mukaan taikamaailmaan! Pelle-Akustin taikatempun jälkeen tapahtuu ihan hassuja. Onneksi Sädekeijun kanssa voi kokeilla monenlaista konstia heplukeplukävelystä taikaloruihin ja keijukuninkaan tanssista takaperinpekaterin-taikaan! Saat taikoa ja laulaa mukana tai ihan vain katsella; mukava seikkailu on luvassa kaikille!

Pelle-Akusti tekee vekkuleita taikatemppuja! Mutta voi ei: jossain kohtaa meni pikkuisen vinkstapunks ja pikku saunatontulle tapahtuu ihan kummia. Onneksi lapset auttavat yhdessä Sädekeijun kanssa ratkaisemaan taian arvoituksen. Lapset pääsevät lausumaan hauskoja taikaloruja ja liikkumaan Heplukeplu-erikoisaskelin, tekemään lisää taikatemppuja ja tanssimaankin. Eiköhän epäonnistunut taika siitä jo raukea.

Satuseikkailun hahmot

Seikkailijat tulevat luoksesi joko kaikki kolme, Santtutonttu ja Sädekeiju kahdestaan

tai sitten pelkästään Santtutonttu vilkuttelemaan ja halailemaan. Yksinään Santtutonttu on vähän ujo, mutta vierellä olevalta opastajalta voi kysellä vaikka mitä tonttumaista! Seikkailun kesto on noin 20 minuuttia, sen jälkeen hahmot juttelevat ja viihdyttävät lapsia vielä jonkin aikaa.

Varmistuneet seikkailupaikat löytyvät Ajankohtaista-sivulta, tervetuloa mukaan!

LAPSILLE

Santtu-tonttu kulkee reissuillaan läpi metsien ja peltojen ja tapaa myös näkymättömyystaikaa harjoittelevan sirkuspellen!

Santtu haluaa kovasti tavata matkoillaan lapsia ja haaveilee heidän kanssaan leikkimisestä. Lasten kanssa yksi sen lempipuuhista on piirtäminen. Olisi hauskaa, jos värittäisit pikku tontun kanssa näitä kuvia!
Klikkaa kuvaa, tulosta ja väritä.

Sädekeiju, Santtutonttu ja Pelle-Akusti

Satuseikkailijat

Pelle-Akusti on ensimmäisestä kirjasta tuttu pelleilijä, joka tietää miten yleisön saa hilpeälle tuulelle. Hän voi laulaa hoilottaa ja tekee taikatemppuja. Lapset voivat vaikuttaa koko ohjelman ajan siihen, miten pelleily etenee.

Sädekeiju haluaa auttaa lapsia ratkaisemaan Santtutontun arvoituksen. Siinä auttavat hauskat lorut ja iloiset tanssileikit.

Santtutonttu on suloinen ja pehmoinen tomminkainen, Suomen oma reissuja rakastava saunatonttu, joka pitää lapsista ja tarinoista. Saa halata!

Onko Santtutontun satuseikkailu jossakin lähellä sinua lähiaikoina? Paikat päivittyvät Ajankohtaista-sivulle! Seuraathan Facebookista ja Instagramista, millaiselta nämä veikeät satuhahmot näyttävät ja missä ne vipeltävät.

MIKÄ TONTTU SINÄ OLET?

Santtu-tonttu keksii matkallaan, minkälainen tonttu se oikeastaan onkaan. Mikä tonttu sinä olisit? Vastaa näihin tonttukysymyksiin, niin tiedät!

 Tonttu