LAPSESI MUKAAN LASTENKIRJAAN

Haluatko lapsesi (tai vaikka saunomisesta pitävän lemmikkisi) mukaan tekeillä oleviin koko perheen kirjoihin? Joko huisin jännästä alueesta (kerrotaan pian) tai saunoista kertovaan kirjaan Santtutonttu ja ikivanhan saunataian salaisuus?

Lapsille on suuri ilo löytää itsensä kirjan tarinasta. Kuten esikoiskirjaankin, myös nyt tekeillä oleviin kirjoihin saa lähettää kuvia,  jotta mahdollisimman moni lapsi voisi kokea saman riemun.  Nettisivut ja sometarinatkin kaipaavat iloisia kuvia, lähetä ihmeessä omasi, niin kuva voi päästä Santtu-tontun seikkailuihin!

Lähetetty kuva osallistuu myös kulloinkin voimassa olevaan kilpailuun.
 Tietosuojaseloste

Täytä seuraavat tiedot ja lähetä kuva:
Lapsen nimi *:

Lapsen ikä *:

Lapsen huoltajan nimi *:

Huoltajan sähköpostiosoite *:
(ei käytetä markkinoinnissa, vain kuvaa koskevissa asioissa)

Huoltajan puhelinnumero *:
(ei käytetä markkinoinnissa, vain kuvaa koskevissa asioissa)

Annan luvan lähettämäni valokuvan (tai sen osan) sekä taiteilijan siitä piirtämän kuvan (tai sen osan) käyttöön Santtutontun tarinoiden kuvituksessa sekä Santtutonttuun liittyvässä tiedotuksessa ja markkinoinnissa.
Valitse yksi kolmesta:
Lapsen nimi täytyy mainita kuvan yhteydessäLapsen nimen saa mainita kuvan yhteydessäLapsen nimeä ei saa mainita kuvan yhteydessä

Vakuutan, että olen kuvassa esiintyvän alle 18-vuotiaan lapsen huoltaja ja voin antaa luvan kuvan käyttöön. Samalla vakuutan, että olen kysynyt luvan kuvan käyttöön myös muilta kuvassa esiintyviltä henkilöiltä.
Kuva tulisi olla hiljattain otettu, sen resoluutio vähintään 1600 pikseliä leveä ja 1200 pikseliä korkea (kuvassa tulee näkyä kasvot selkeästi), sekä tiedostokoko alle 10Mt.

Taiteilijalla on oikeus päättää kuvan käytöstä. Kuvan käytöstä ei erikseen tiedoteta kuvan lähettäjälle.
Jos haluat muuttaa lupaa tai peruuttaa sen, ota yhteyttä osoitteeseen info@santtutonttu.fi.