YHTEYSTIEDOT


SANTTUTONTTU

Suomeksi santtutonttu.fi

Suomeksi suomensaunatonttu.fi

In English zandertheelf.com

In English saunaelffromfinland.com

info@santtutonttu.fi

FB-logo santtutonttu

IG-logo@santtutonttu

Twitter-logo @santtutonttufi

Youtube-logoSanttutonttu – Zander the Elf

Pia-Maria Pohto
Pia-Maria Pohto

Kirjailija-kuvittaja, yritystarinoija,
graafikko ja muotokuvataiteilija,
satuseikkailutuottaja,
matkailupelin ideoija

info@santtutonttu.fi
taiteilija@santtutonttu.fi
puh 050 581 3383

Taru Perälä, tuotantoassistentti
Taru Perälä

Tuotantoassistentti
ohjelmapalvelut@santtutonttu.fi
puh 040 734 2345


Patrick Aalto

Peliohjelmoija
(pelidemo alk. 8/2019)
patrick@patrickaalto.com
puh 040 532 5318

Tietosuojaseloste

TULE MUKAAN

Seuraavaan kirjaan

Lasten kuvat ovat aina tervetulleita seuraaviin kirjoihin ja iloisiksi kuviksi kaikkeen tonttuiluun! Voit lähettää lapsesi kuvan vaikka heti.

Tonttusivustolle

Haluatko kertoa palveluistasi heti tämän Santtutonttu-sivuston etusivulla? Etsivun laatikossa voi pyöriä oma kotimaan matkailuun tai palveluihin liittyvä viestisi. Ota yhteyttä, niin tiedät lisää.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Santtutontun uutiskirje, niin kuulet aina ensimmäisenä Santtu-tontun kivoista käänteistä.

Sähköposti *:

INFO

SANTTU MENI SAUNAAN

Santtutonttunen ihastui jo ihka ensimmäisellä tutkimusmatkallaan ihmisten saunomiseen ja saunoihin. Eipä tuo saunamaakunnassa taida ketään yllättää! Keski-Suomi, Järvi-Suomen ytimessä, kätkee maakuntaansa mitä mielenkiintoisempia saunatarinoita ja -paikkoja! Jokainen sauna tarjoaa palan suomalaista kulttuuria. Kussakin taitaa olla myös oma tonttunsa – ainakin sellainen jokaiseen kuuluu!

SANTTU MENI LISÄÄ SAUNAAN

Santtu on Suomen Saunatonttu ja englanniksikin Saunaelf from Finland. Hiphei, meillä on nyt ihka oma Saunatonttu, ihan virallisestikin! Suomen Saunatonttuna on kiva olla mukana Sauna From Finlandin porukassa. Minne tonttumme menisi saunomaan seuraavaksi? Melko monessa muutoinkin kivassa paikassa on lisäksi sauna, tiesitkös sitä? Vielä kertomattomia tarinoita on paljon, tehdään ne yhdessä! Ota yhteyttä tonttutätiin, niin Santtuliini pääsee jälleen uusiin seikkailuihin.

LASTENKIRJAPROJEKTI

Lastenkirja Keski-Suomesta

Kymmenvuotista yrittäjyyttään juhlistaakseen taiteilija Pia-Maria Pohto alkoi alkuvuona 2017 kehitellä ideaa lastenkirjasta. Tarinan tonttu voisi vierailla aivan oikeissa paikoissa. Kohteiden tarinallistaminen olisi mukava projekti, etenkin kun se tehtäisiin yhteistyössä kohteiden kanssa. Idea vaikutti monen mielestä niin mukavalta, että halusi ehdottomasti olla mukana kirjassa. Lastenkirja Keski-Suomesta pääsi osaksi Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Anottua kohdeapurahaa painokuluja varten juhlavuoden maakuntarahastosta ei kuitenkaan myönnetty, joten projekti toteutui osallistujien omalla rahoituksella. Koska saunominen on lähellä Santtu-tontun sydäntä, mukaan saatiin myös Saunamaakuntahanke.

Heti alusta alkaen Pia-Maria halusi seikkailuun lähtevälle Santtu-tontulle myös omat www-sivut. Kirjan tarinan kirjoittamisen ja kuvittamisen lisäksi myös sivujen tekstit sekä kuvitus vaativat aikaa. Oma prosessinsa oli myös logon suunnittelu ja EU-tavaramerkin hakeminen sille. Hienoa olisi saada myös ihan oikea Santtu-pehmo tai ihan oikea hahmoasu!

Tiukan puurtamisen jälkeen kirja putkahti painotalosta ulos Suomen juhlavuoden marraskuun 2017 alkupuolella.  Saimme kaikki lukea, mistä Santtu kotinsa löysi ja minne jäikään talvea viettämään. Hahmoasu valmistui ja Santtu satuseikkailee nyt siis ihan oikeastikin ystäviensä Pelle-Akustin ja Sädekeijun kera. Uutta jännää tuo pelidemo, jota rakennetaan jo keväällä 2019!

Lähetä viesti Santtutontulle suoraan tästä