SATUSEIKKAILU KUTSUU

Santtutontun, Sädekeijun ja Pelle-Akustin satuseikkailussa pääsevät lapsetkin mukaan taikamaailmaan! Pelle-Akustin taikatempun jälkeen tapahtuu ihan hassuja. Onneksi Sädekeijun kanssa voi kokeilla monenlaista konstia heplukeplukävelystä taikaloruihin ja keijukuninkaan tanssista takaperin-pekaterin-taikaan! Saat taikoa ja laulaa mukana tai ihan vain katsella; mukava seikkailu on luvassa kaikille!

Seikkailut alkavat heinäkuussa 2018, kun pukutaika alkaa vaikuttaa. Varmistuneet seikkailupaikat löytyvät Ajankohtaista-sivulta, tervetuloa mukaan!

LAPSILLE

Santtu-tonttu kulkee reissuillaan läpi metsien ja peltojen ja tapaa myös näkymättömyystaikaa harjoittelevan sirkuspellen!

Santtu haluaa kovasti tavata matkoillaan lapsia ja haaveilee heidän kanssaan leikkimisestä. Lasten kanssa yksi sen lempipuuhista on piirtäminen. Olisi hauskaa, jos värittäisit pikku tontun kanssa näitä kuvia!
Klikkaa kuvaa, tulosta ja väritä.

Santtutonttun voit nähdä vaikka markkinoilla!

MIKÄ TONTTU SINÄ OLET?

Santtu-tonttu keksii matkallaan, minkälainen tonttu se oikeastaan onkaan. Mikä tonttu sinä olisit? Vastaa näihin tonttukysymyksiin, niin tiedät!

 Tonttu