SANTTU MENI SAUNAAN

Santtu-tonttunen ihastui jo ihka ensimmäisellä tutkimusmatkallaan ihmisten saunomiseen ja saunoihin. Eipä tuo saunamaakunnassa taida ketään yllättää! Keski-Suomi, Järvi-Suomen ytimessä, kätkee maakuntaansa mitä mielenkiintoisempia saunatarinoita ja -paikkoja! Jokainen sauna tarjoaa palan suomalaista kulttuuria. Kussakin taitaa olla myös oma tonttunsa – ainakin sellainen jokaiseen kuuluu!

Minne Santtu-tonttu menisi saunomaan seuraavaksi? Jäisiköhän pikku tomminkainen tonttuilemaan hetkeksi  sinulle tuttuun paikkaan? Vielä kertomattomia tarinoita on paljon, tehdään ne yhdessä! Ota yhteyttä tonttutätiin, niin Santtuliini pääsee uusiin seikkailuihin.

TULE MUKAAN

Seuraavaan kirjaan

Lasten kuvat ovat aina tervetulleita seuraaviin kirjoihin ja iloisiksi kuviksi kaikkeen tonttuiluun! Voit lähettää lapsesi kuvan vaikka heti.

Tonttusivustolle

Haluatko kertoa palveluistasi heti tämän Santtutonttu-sivuston etusivulla? Etsivun laatikossa voi pyöriä oma kotimaan matkailuun tai palveluihin liittyvä viestisi. Ota yhteyttä, niin tiedät lisää.

Tarjoamaan omia Santtu-tuotteitasi

Etsimme laadukkaita keskisuomalaisia tuotteita Santtu-tonttu-tavaramerkin alle myyntiin.  Ota yhteyttä, niin kehitellään yhdessä se paras mahdollinen yhteistyömuoto.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Santtutontun uutiskirje, niin kuulet aina ensimmäisenä Santtu-tontun kivoista käänteistä.

Sähköposti *:

INFO

SANTTUTONTUN YHTEYSTIEDOT

www.santtutonttu.fi
info@santtutonttu.fi

FB: santtutonttu
IG: @santtutonttu
TWITTER: @santtutonttufi

TONTTUTÄDIN YHTEYSTIEDOT

Pia-Maria Pohto
Kirjailija-kuvittaja, tarinallistaja, graafikko ja muotokuvataiteilija
info@santtutonttu.fi, puh 050 581 3383
taiteilija@santtutonttu.fi, puh 050 581 3383
www.pia-maria.fi
FB: Pia-Maria Art & Design
IG: @piamariapohto

Tietosuojaseloste

LASTENKIRJAPROJEKTI

Lastenkirja Keski-Suomesta

Kymmenvuotista yrittäjyyttään juhlistaakseen taiteilija Pia-Maria Pohto alkoi alkuvuona 2017 kehitellä ideaa lastenkirjasta. Tarinan tonttu voisi vierailla aivan oikeissa paikoissa. Kohteiden tarinallistaminen olisi mukava projekti, etenkin kun se tehtäisiin yhteistyössä kohteiden kanssa. Idea vaikutti monen mielestä niin mukavalta, että halusi ehdottomasti olla mukana kirjassa. Lastenkirja Keski-Suomesta pääsi osaksi Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Anottua kohdeapurahaa painokuluja varten juhlavuoden maakuntarahastosta ei kuitenkaan myönnetty, joten projekti toteutui osallistujien omalla rahoituksella. Koska saunominen on lähellä Santtu-tontun sydäntä, mukaan saatiin myös Saunamaakuntahanke.

Heti alusta alkaen Pia-Maria halusi seikkailuun lähtevälle Santtu-tontulle myös omat www-sivut. Kirjan tarinan kirjoittamisen ja kuvittamisen lisäksi myös sivujen tekstit sekä kuvitus vaativat aikaa. Oma prosessinsa oli myös logon suunnittelu ja EU-tavaramerkin hakeminen sille. Hienoa olisi saada myös ihan oikea Santtu-pehmo tai sinitupsuinen pipo! Kesän viiletessä aika kaikkien ideoiden toteuttamiseen ei tahtonut riittää. Avuksi hektisimpään tonttuiluun tuli Mervi Kulonen.

Tiukan puurtamisen jälkeen kirja putkahti painotalosta ulos Suomen juhlavuoden marraskuun 2017 alkupuolella.  Saimme kaikki lukea, mistä Santtu kotinsa löysi ja minne jäikään talvea viettämään.

Reissuun tottuneet varpaat vievät tontun aina vain uusille löytöretkille!

Lähetä viesti Santtutontulle suoraan tästä