AJANKOHTAISTA

Tervetuloa seuraamaan, mitä Santulle juuri nyt kuuluu. Tälle sivulle päivittyvät tontun viimeisimmät puuhat sekä tulevat seikkailut.

Santulla on sinitupsuinen mietintämyssy päässä melkein koko ajan. Eikä se siitä hevillä luovukaan – pipo kun on tonttuäidin itse tekemä! Onko sinulla kivoja ideoita, missä Santtu voisi näkyä ja missä käydä vierailemassa? Kerrothan meille ideoistasi!

OIKEA SATUSEIKKAILU

Santtutontun, Sädekeijun ja Pelle-Akustin satuseikkailua voit nähdä heinäkuusta alkaen erilaisissa lastentapahtumissa. Lapset saavat auttaa ratkaisemaan hassun taian arvoituksen, pääsevät liikkumaan heplukeplu-erikoisaskelin, tekemään taikatemppuja ja tanssimaan. Voit tilata satuseikkailun myös omiin juhliisi, joko pelkän Santun, Santun ja keijun tai koko pelleilevän konkkaronkan. Varmistuneet esiintymispaikat näet tässä:

7.7. Savottamarkkinat, Konnevesi
14.-15.7. Antiikki ja Käsityömarkkinat, Muurame
16.8. Lasten Lysti, Jyväskylä

 

MUKAAN UUTEEN KIRJAAN

Santtu-tonttu on viettänyt rauhallisen joulun ja  kevään lepäillen saunatonttuna Jämsän Saunakylässä. Lepo on saanut aikaan sen, että tomminkaisen reissuvarpaita on alkanut taas kutitella. Uuteen kirjaan on jo sovittuna muutama kohde. Haluatko oman kivan paikkasi mukaan kirjaan? Pistä pian postia!

Jos sinulla on hyvä vinkki Santun matkakohteeksi, kerro meille ideasi tai ilmianna itsesi sähköposttse tai soittamalla:

info@santtutonttu.fi.
puh: 050-5813383

ENSIMMÄINEN REISSUKIRJA

Esimmäisen kirjan ensimmäistä painosta on enää pari pinoa jäljellä, kannattaa siis olla nopea ja tilailla se pikapikaa tältä sivustolta, klikkaa vain alla olevaa nappia. Kirjan kohteista useimmissa myydään kirjaa (esim. Kylpylähotelli Peurungan ja Lomakeskus Revontulen puodeissa sekä Juonolan tilan pihvipuodissa Konnevedellä).

Myyntipisteitä tällä hetkellä ovat Suomalainen Kirjakauppa (Jyväskylä ja Jämsä), Akateeminen Kirjakauppa (Kauppakeskus Seppä, Jyväskylä), Muuramen kunnan infopiste sekä HimosCenter Jämsässä. Kirjaa välittää myös Kirjavälitys, joten voit kysäistä kirjaa lähikirjastostasi sekä lähimmästä kirjakaupastasi.

TILAA KIRJA HETI

LAPSI MUKAAN SEURAAVAAN KIRJAAN

Iso kiitos kaikille ensimmäiseen kirjaan lapsensa kuvan lähettäneille vanhemmille! Kuvia otetaan kiitollisena vastaan jatkuvasti. Santtu-tarinoita tulee lisää, kohta alkaa toisen reissutarinan kirjoittaminen. Lähettämällä kuvia lapsesi voi päästä kirjaan mukaan! Lähetä kuvat helposti näiden sivujen kautta.

Katso ohjeet ja lähetä lapsesi kuva täältä.

 

TallennaTallenna