AJANKOHTAISTA

Tervetuloa seuraamaan, mitä Santulle juuri nyt kuuluu. Tälle sivulle päivittyvät tontun viimeisimmät puuhat sekä tulevat seikkailut.

Santulla on sinitupsuinen mietintämyssy päässä melkein koko ajan. Eikä se siitä hevillä luovukaan – pipo kun on tonttuäidin itse tekemä! Onko sinulla kivoja ideoita, missä Santtu voisi näkyä ja missä käydä vierailemassa? Kerrothan Santulle ideoistasi!

MISSÄ SEURAAVAKSI?

Santtutontun, Sädekeijun ja Pelle-Akustin satuseikkailua voit nähdä erilaisissa lastentapahtumissa. Lapset saavat auttaa ratkaisemaan hassun taian arvoituksen, pääsevät liikkumaan heplukeplu-erikoisaskelin, tekemään taikatemppuja ja tanssimaan. Voit tilata satuseikkailun myös omiin juhliisi, joko pelkän Santun, Santun ja keijun tai koko pelleilevän konkkaronkan. Joulun alla mukana voi olla joulutonttukin! Santun yksin tai ystävineen voit nähdä seuraavaksi:

24.11. Alustava varaus
17.-18.11. Alustava varaus
27.9. Valon kaupunki, Jyväskylä,
n. klo 19-20

15.9. Yrittäjien vauhtipäivät, Muurame, klo 12
16.8. Lasten Lystin synttäripiknik, Jyväskylä, klo 17-18
14.-15.7. Antiikki ja Käsityömarkkinat, Muurame
klo 11 ja 14:30

7.7. Savottamarkkinat, Konnevesi

MUKAAN KIRJAN KOHTEEKSI

Santtu-tonttu on viettänyt rauhallisen joulun ja  kevään lepäillen saunatonttuna Jämsän Saunakylässä. Lepo on saanut aikaan sen, että tomminkaisen reissuvarpaita on alkanut taas kutitella. Uuteen kirjaan on jo sovittuna muutama kohde. Haluatko oman kivan paikkasi mukaan kirjaan? Pistä pian postia!

Jos sinulla on hyvä vinkki Santun matkakohteeksi, kerro meille ideasi tai ilmianna itsesi sähköposttse tai soittamalla:

info@santtutonttu.fi.
puh: 050-5813383

ENSIMMÄINEN REISSUKIRJA

Esimmäisen kirjan ensimmäistä painosta on enää pari pinoa jäljellä, kannattaa siis olla nopea ja tilailla se pikapikaa tältä sivustolta, klikkaa vain alla olevaa nappia. Kirjan kohteista useimmissa myydään kirjaa (esim. Kylpylähotelli Peurungan ja Lomakeskus Revontulen puodeissa sekä Juonolan tilan pihvipuodissa Konnevedellä).

Myyntipisteitä tällä hetkellä ovat Suomalainen Kirjakauppa (Jyväskylä ja Jämsä), Akateeminen Kirjakauppa (Kauppakeskus Seppä, Jyväskylä), Muuramen kunnan infopiste sekä HimosCenter Jämsässä. Kirjaa välittää myös Kirjavälitys, joten voit kysäistä kirjaa lähikirjastostasi sekä lähimmästä kirjakaupastasi.

TILAA KIRJA HETI

LAPSI MUKAAN SEURAAVAAN KIRJAAN

Iso kiitos kaikille ensimmäiseen kirjaan lapsensa kuvan lähettäneille vanhemmille! Kuvia otetaan kiitollisena vastaan jatkuvasti. Santtu-tarinoita tulee lisää, meneillään on toisen reissutarinan kirjoittaminen. Lähettämällä kuvia lapsesi voi päästä kirjaan mukaan! Lähetä kuvat helposti näiden sivujen kautta.

Katso ohjeet ja lähetä lapsesi kuva täältä.

TallennaTallenna