AJANKOHTAISTA

Tervetuloa seuraamaan, mitä Santulle juuri nyt kuuluu. Tälle sivulle päivittyvät tontun viimeisimmät puuhat sekä tulevat seikkailut.

Santulla on sinitupsuinen mietintämyssy päässä melkein koko ajan. Eikä se siitä hevillä luovukaan – pipo kun on tonttuäidin itse tekemä! Onko sinulla kivoja ideoita, missä Santtu voisi näkyä ja missä käydä vierailemassa? Kerrothan Santulle ideoistasi!

JÄNNITTÄVÄÄ SATUSEIKKAILUA!

Suomen suloisin saunatonttu toivottaa  hauskoja satuseikkailuhetkiä!

Santtutontun, Sädekeijun ja Pelle-Akustin satuseikkailua voit nähdä myös vuonna 2019 erilaisissa lastentapahtumissa. Lapset saavat auttaa ratkaisemaan hassun taian arvoituksen, pääsevät liikkumaan heplukeplu-erikoisaskelin, osallistumaan taikatemppuihin ja tanssimaan. Voit tilata satuseikkailun myös omiin juhliisi – joko pelkän Santun, Santun ja keijun tai koko pelleilevän konkkaronkan. Santun yksin tai ystävineen voit nähdä seuraavaksi:

 

2019

21.7. Rutalahti, Joutsa: Letkaliiterin lasten päivä
11.7. Alustava varaus

2018
24.11.  Yksityistilaisuus
27.9. Valon kaupunki, Jyväskylä,
n. klo 19-20

15.9. Yrittäjien vauhtipäivät, Muurame, klo 12
16.8. Lasten Lystin synttäripiknik, Jyväskylä, klo 17-18
14.-15.7. Antiikki ja Käsityömarkkinat, Muurame
klo 11 ja 14:30

7.7. Savottamarkkinat, Konnevesi

SAUNA FROM FINLAND

Santtutonttu on Suomen Saunatonttu ja mukana Sauna From Finland-verkostossa. Suloisena savusaunankin lämmitykseen perehtyneenä tomminkaisena Santtu haluaa kertoa saunomisen riemuista lasten ja koko perheen kanssa. Mitkäs sen mukavampia ovatkaan kuin mukavat vesileikit lämpöisillä alalauteilla? Sitten uimaan ja taas saunaan. Ja uimaan. Ja vielä kerran saunaan.

ENSIMMÄINEN REISSUKIRJA

Esimmäisen kirjan ensimmäistä painosta on enää pari pinoa jäljellä, kannattaa siis olla nopea ja tilailla se pikapikaa tältä sivustolta, klikkaa vain alla olevaa nappia. Kirjan kohteista useimmissa myydään kirjaa (esim. Kylpylähotelli Peurungan ja Lomakeskus Revontulen puodeissa sekä Juonolan tilan pihvipuodissa Konnevedellä).

Myyntipisteitä tällä hetkellä ovat Suomalainen Kirjakauppa (Jyväskylä ja Jämsä), Akateeminen Kirjakauppa (Kauppakeskus Seppä, Jyväskylä), Muuramen kunnan infopiste sekä HimosCenter Jämsässä. Kirjaa välittää myös Kirjavälitys, joten voit kysäistä kirjaa lähikirjastostasi sekä lähimmästä kirjakaupastasi.

TILAA KIRJA HETI

LAPSI MUKAAN SEURAAVAAN KIRJAAN

Iso kiitos kaikille ensimmäiseen kirjaan lapsensa kuvan lähettäneille vanhemmille! Kuvia otetaan kiitollisena vastaan jatkuvasti seuraavia tarinatuotoksia varten. Katso ohjeet ja lähetä lapsesi kuva täältä.

Suomen suloisimman oman saunatontun reissuvarpaita on alkanut taas kutitella. Uuteen kirjaan on jo sovittuna muutama kohde. Haluatko oman kivan paikkasi mukaan kirjaan? Pistä pian postia! Jos sinulla on hyvä vinkki Santun matkakohteeksi, kerro meille ideasi tai ilmianna itsesi sähköposttse tai soittamalla: info@santtutonttu.fi  tai puh: 050-5813383

 

TallennaTallenna