AJANKOHTAISTA

Tervetuloa seuraamaan, mitä Santulle juuri nyt kuuluu. Tälle sivulle päivittyvät tontun viimeisimmät puuhat sekä tulevat seikkailut.

Santulla on sinitupsuinen mietintämyssy päässä melkein koko ajan. Eikä se siitä hevillä luovukaan – pipo kun on tonttuäidin itse tekemä! Onko sinulla kivoja ideoita, missä Santtu voisi näkyä ja missä käydä vierailemassa? Kerrothan Santulle ideoistasi!

NÄHDÄÄN SEURAAVAKSI:

Suomen suloisin saunatonttu toivottaa  hauskoja satuseikkailuhetkiä!

Santtutontun, Sädekeijun ja Pelle-Akustin satuseikkailua voit nähdä myös vuonna 2019 erilaisissa lastentapahtumissa. Lapset saavat auttaa ratkaisemaan hassun taian arvoituksen, pääsevät liikkumaan heplukeplu-erikoisaskelin, osallistumaan taikatemppuihin ja tanssimaan. Voit tilata satuseikkailun myös omiin juhliisi – joko pelkän Santun, Santun ja keijun tai koko pelleilevän konkkaronkan.

Santun yksin tai ystävineen voit nähdä seuraavaksi:

2019

5.10, World Sauna Forum, Laukontori Tampere, popup-saunakylä
27.9. Valon Kaupunki, Kirkkopuiston Taikapuisto Jyväskylä klo 21-22
27.7. Saunapäivä, Tampereen Ratinan alue.
Huom: säävaraus (helle)
21.7. Letkaliiteri, Rutalahti (Joutsa)
11.7. Koskenpään Kievari Rantapirtti, klo 14
6.7. Saunanlämmityksen MM-kisat, SaunaPark ja Saunamessut, Peurunka, alueella klo 12-18.
13.4. Syömään! Lasten ravintolapäivä: Ravintola Pöllöwaari, Jyväskylä klo 13.30 ja 15:00

2018
24.11.  Yksityistilaisuus
27.9. Valon kaupunki, Jyväskylä,
n. klo 19-20

15.9. Yrittäjien vauhtipäivät, Muurame, klo 12
16.8. Lasten Lystin synttäripiknik, Jyväskylä, klo 17-18
14.-15.7. Antiikki ja Käsityömarkkinat, Muurame
klo 11 ja 14:30

7.7. Savottamarkkinat, Konnevesi

SAUNA FROM FINLAND

Santtutonttu on Suomen Saunatonttu ja mukana Sauna From Finlandin lämminhenkisessä porukassa. Suloisena savusaunankin lämmitykseen perehtyneenä tomminkaisena Santtu aivan rakastaa saunomista! Mitkäs sen mukavampia ovatkaan kuin iloiset saunaleluleikit lämpöisillä alalauteilla? Sitten uimaan ja taas saunaan. Ja uimaan. Ja vielä kerran saunaan.

KIRJATARJOUS, NAPPAA VIIMEISET!

Esimmäisen kirjan ensimmäistä painosta on enää pari pinoa jäljellä, kannattaa siis olla nopea ja tilailla se pikapikaa tältä sivustolta, klikkaa vain alla olevaa linkkiä. Tarjoushinta on 25 euroa + vain 2 euron postikulut! Lisäksi saat kolme joulukorttia kaupan päälle.

Jos kirjat sattuivat jo loppumaan, esikoiskirjan kohteista useimmissa myydään kirjaa. Myyntipisteitä tällä hetkellä ovat Kylpylähotelli Peurungan ja Lomakeskus Revontulen puodit, Juonolan tilan pihvipuoti Konnevedellä, Suomalainen Kirjakauppa (Jyväskylän keskusta, Seppä, Jämsä),  muuramelainen Kukka- ja Hautauspalvelu Kannel sekä AABakery (Säynätsalon kunnantalo). Kirjaa välittää myös Kirjavälitys, joten voit kysäistä kirjaa lähikirjastostasi sekä lähimmästä kirjakaupastasi.

TILAA KIRJA HETI

LAPSI MUKAAN SEURAAVIIN KIRJOIHIN

Iso kiitos kaikille ensimmäiseen kirjaan lapsensa kuvan lähettäneille vanhemmille! Kuvia otetaan kiitollisena vastaan jatkuvasti seuraavia tarinatuotoksia varten. Katso ohjeet ja lähetä lapsesi tai lemmikkisi kuva täältä.

Suomen suloisimman oman saunatontun reissuvarpaita kutittelee taas. Uusiin kirjoihin on jo sovittuna kohteita. Haluatko oman kivan paikkasi mukaan kirjoihin? Pistä pian postia! Jos sinulla on hyvä vinkki Santun matkakohteeksi, kerro ihmeessä meille ideasi tai ilmianna itsesi sähköposttse tai soittamalla: info@santtutonttu.fi  tai puh: 050-5813383

TallennaTallenna