AJANKOHTAISTA

Tervetuloa seuraamaan, mitä Santulle juuri nyt kuuluu. Tälle sivulle päivittyvät tontun viimeisimmät puuhat sekä tulevat seikkailut.

Santulla on sinitupsuinen mietintämyssy päässä melkein koko ajan. Eikä se siitä hevillä luovukaan – pipo kun on tonttuäidin itse tekemä! Onko sinulla kivoja ideoita, missä Santtu voisi näkyä ja missä käydä vierailemassa? Kerrothan meille ideoistasi!

LUKULOINEN KUVAKILPAILU

Lukuilokilpailu päättyi 5.2.2018. Iloisia kuvia Santtu-kirjan lukijoista tuli kilpailuun paljon – ja kaikki kuvat olivat niin iloisia, että voittajakuva piti arpoa! Arvonnan voitti palokkalaisen Niinan kuva Kertusta ja Martasta, onnea Niina! Kerttu ja Martta saavat satumaisen tuotepaketin ja pääsevät itsekin mukaan satuun – seuraavaan Santun seikkailuun!

Ensimmäinen Santtu-kirja löytyy kirjakaupoista ja kirjastoista. Voit myös tilata oman kirjasi helpoiten täältä.

UUSI KIRJA ON SUUNNITTEILLA

Santtu-tonttu on viettänyt rauhallisen joulun ja  vuodenvaihteen lepäillen saunatonttuna Jämsän Saunakylässä. Lepo on saanut aikaan sen, että tomminkaisen reissuvarpaita on alkanut taas kutitella.

Jos sinulla on hyvä vinkki Santun matkakohteeksi, kerro meille ideasi tai ilmianna itsesi sähköpostiosoitteeseemme:

info@santtutonttu.fi.

MYYNTIPISTEET

Koska painos on suhteellisen pieni,  kannattaa olla nopea ja tilailla heti tältä sivustolta, klikkaa vain alla olevaa nappia. Kirjan kohteista useimmissa myydään kirjaa (esim. Kylpylähotelli Peurungan ja Lomakeskus Revontulen puodeissa sekä Juonolan tilan pihvipuodissa Konnevedellä).

Myyntipisteitä tällä hetkellä ovat Suomalainen Kirjakauppa (Jyväskylä ja Jämsä), Akateeminen Kirjakauppa (Kauppakeskus Seppä, Jyväskylä), Muuramen kunnan infopiste sekä HimosCenter Jämsässä. Kirjaa välittää myös Kirjavälitys, joten voit kysäistä kirjaa lähikirjastostasi sekä lähimmästä kirjakaupastasi.

TILAA KIRJA HETI

MUKAAN SANTTU-TARINOIHIN

Iso kiitos kaikille ensimmäiseen kirjaan lapsensa kuvan lähettäneille vanhemmille! Otamme kuvia kiitollisena vastaan jatkuvasti. Santtu-tarinoita tulee koko ajan lisää; nettisivuille, Santun somepäivityksiin sekä seuraaviin  kirjallisiin tuotteisiin. Lähettämällä kuvia lapsesi voi päästä näihin mukaan! Lähetä kuvat helposti näiden sivujen kautta.

Katso ohjeet ja lähetä lapsesi kuva täältä.

TallennaTallenna